招募天才表演 (Brilliant Performance Wanted)[2019.04.02]

招募天才表演(Brilliant Performance Wanted)

為了讓學生展示其學習成果,本校特設「才藝大匯演」,讓學生踏上舞台。主要表演者為本校課後(收費)活動之學生,詳情容後公佈。另特設「天才表演」環節,供其他學生及家長參與。若 貴子女及家長有特殊才能,希望與其他同學分享,可參加「才藝大匯演」的「天才表演」環節,惟需要經過選拔方可參加。茲將選拔及才藝大匯演詳情臚列於下:(Students and parents are invited to perform in the ‘Talent Show’. However, they need to join the ‘Brilliant Performance Selection’ first. The details of the ‘Brilliant Performance Selection’ and the ‘Talent Show’ are as follows)

項目

「天才表演」選拔

才藝大匯演

Talent Show

日期

Date

二零一年四月十二(星期五)

12th April, 2019(Friday)

二零一年七月(星期三)

3rd July, 2019(Wednesday)

Time

下午2:153:35

2:15pm – 3:35pm

晚上6:008:00

6:00pm – 8:00pm

地點

Venue

本校禮堂

School Hall

本校禮堂

School Hall

評判

Judges

家教會委員及本校老師

PTA committees and school teachers

備註

Remarks

1.          歡迎所有學生參與選拔亦歡迎親子組成表演隊伍一同參與選拔

Students and parent-child groups are welcome to join the selection.

2.          獲選的同學,必須出席七月三日晚上舉行的才藝大匯演。

Selected students should perform in the Talent Show on 3rd July, 2019.

貴子女如欲參加「天才表演」選拔,請家長填具回條,於四月四日(星期)或之前交回班主任辦理。(Interested parties please return the reply slip to the class teacher on or before 4th April (Thursday).)