有關「親親大自然 」事宜 (Parent-child Day Trip)[2019.03.25]

為了讓各會員家庭走近大自然,享受一個悠閒輕鬆的親子日,本會獲「家庭與學校合作事宜委員會」撥款資助,特別組織一次「親親大自然」活動(由麗怡國際旅遊文化公司承辦) 期望各會員家庭能享受親子樂。有關活動詳情細列如下:

日期(Date)

2019414 星期日 14th April, 2019 (Sunday)

集散時間

及地點

(Time)

Ÿ 上午8時,本校集合登車出發前往馬料水公眾碼頭

(At 8 a.m., gather at school and take the shuttle to Ma Liu Shui Ferry Pier.)

Ÿ 約下午3時,乘船送返馬料水公眾碼頭。

(At about 3:00p.m., take the ferry back to Ma Liu Shui Ferry Pier.)

Ÿ 約下午5時,返抵本校解散。

(At about 5:00p.m., dismiss at school.)

目的地(Destination)

荔枝窩、吉澳、海島漁村風味海鮮餐

Lai Chi Wo, Kat O,  Village  lunch

費用(Cost)

每人$145  (大小同價包括交通、午餐、領隊費用及旅遊平安保險)

( 旅遊平安保險只包2歲以上至65歲以下及持香港身份証人士)

($145 @ person, including transportation fee, lunch arrangement, fee for the tour guide and insurance.)

(For insurance, it covers only aged 2 to 65 members and with HKID.)

名額(Quota)

118人(如報名人數超過上限,將以抽籤決定錄取名單)

集散地點
(gathering & dismissal)

本校操場(School playground)

活動簡介(Trip)

1. 活動(Activities)遊覽荔枝窩、吉澳(Tour around Lai Chi Wo & Kat O)

2. 午膳 (Lunch)海島漁村風味海鮮餐( Village lunch)

*活動內容僅供參考,概以領隊當日之安排為實。 (Activities shown are just for reference.)

注意事項(Note)

1. 除報名人外,概不接納臨時加入其他家庭成員(包括幼兒)同行;

After successful applications, we will not accept extemporaneous applications.

2. 繳費後若未能出席,費用將不獲發還,亦不可將名額轉讓給其他家庭
No refunds in case of absence for any reason.

3. 活動前2小時,如遇天文台發出三號或以上熱帶氣旋警告信號紅色或黑色暴雨警告信號,是次旅行即會改期,細則稍後通知;The trip will be postponed if typhoon signal no. 3 or above, red or black rainstorm signal is hoisted or remains hoisted 2 hours before the activity starts.

4. 報名以家庭為單位,每個家庭只需遞交報名表一份(由最高年級子女交回)(Every family should submit one reply slip only.)

請填妥回條於321(星期四)或之前交回班主任辦理,暫時無須繳交任何費用。待名單確認後,有關家庭將於327(星期三)前收到繳款通知,請各位家長留意。如有任何查詢,請致電2780 2296與陳綺蓮主任聯絡。Please hand in the reply slip to the class teacher on or before 21st  March,2019 (Thursday).The enrolment list and details of payment will be given on 27th March, 2019 (Wednesday). If you have any enquiries, please contact Miss Chan Yee Lin at 2780 2296.