有關「小四成長的天空」計劃-挑戰日營活動事宜 P.4 Understanding Adolescent Project (Primary)-Day Camp[2019.01.02]

「小四成長的天空」計劃將舉辦日營活動,有關詳情,細列如下The school is going to organize a P.4 Understanding Adolescent Project (Primary)-Day Camp. The details of the programme are as follows

活動目的

Purpose

增強參加者抵抗逆境的能力和人際溝通的能力

To enhance students’ resilience and communication skills.

協辦機構

Co-operative Association

Skylar全人發展中心

Skylar Whole Person Development

對象、名額 Target and Quota

四年級學生,共14Total 14 P.4 students

活動日期Date

112(星期六)12th January(Saturday)

活動時間

Time

集合時間:上午9時正           Gathering Time9:00 a.m.

活動時間:上午10:00 -下午3:15   Activity Time10:00 a.m. - 3:15 p.m.

到校解散時間:下午4       Dismissal Time4:00 p.m.

活動地點

Place

香港童軍總會洞梓童軍中心(新界大埔汀角路洞梓100)

Scout Association of H.K. Tung Tsz Scout Centre(No.100 Tung Tsz, Ting Kok Rd., Tai Po)

活動形式Contents

解難及團隊活動Problem solving and team building activities.

活動集合及解散地點

Gathering and Dismissal Place

本校禮堂

School hall

交通安排Traffic

乘搭旅遊巴士(車資由學校支付) Travel by coach(School sponsor the fee)

膳食安排Meal

學校提供午膳Lunch prepared by school

負責老師Teacher-in-charge

鄭北全主任Mr. Cheng

備註

Notice

1. 活動出發兩小時前,如遇天文台發出3號或以上熱帶氣旋警告信號、紅色或黑色暴雨警告信號,或教育局宣佈停課,當日之活動將會取消。

When Tropical Cyclone Warning Signal No.3 or above, or Red or Black Rainstorm Warning Signal is hoisted; or the EDB announces class suspension two hours before, the activity will be cancelled.

2. 如遇天文台於活動進行期間發出紅色、黑色暴雨警告信號、三號或以上熱帶氣旋警告信號,活動將會停止,並安排各同學前往安全地方暫避,直至可安全返回學校為止,屆時負責老師將以電話通知家長。

The activity will be suspended when Tropical Cyclone Warning Signal No.3 or above, or Red or Black Rainstorm Warning Signal is hoisted. Teacher will arrange a safe place to stay. Teacher will contact parents at once.

請填具回條於14(星期五)或之前交回鄭北全主任辦理。如有任何查詢,歡迎致電27802296鄭北全主任/莊詠詩姑娘聯絡。Please complete the reply slip and return it to Mr. Cheng on or before 4th January (Friday). Should you have any enquiries, please contact Mr. Cheng/Miss Chong at 27802296.